Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!

Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!

De online winkel voor exclusieve tuinmeubelen en tuinaccessoires, van Teakhouten tuinmeubelen, Cortenstaal tuinhaarden tot Sunbrella loungesets en nog veel meer prachtige tuinproducten, dan bent u bij Zitteninjetuin.nl zeker aan het juiste adres!

Ons 1e punt aandacht bent u zowel als klant en natuurlijk de kwaliteit van onze prachtige producten! Ook zijn wij continu voor u als klant opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires.
Hebben wij het niet dan gaan zij het voor u als klant zoeken.
Persoonlijkheid staat bij ons ook zeer centraal, wij komen persoonlijk onze producten bij u afleveren op de u tijd en gaan pas weg als u tevreden bent!
Bent u opzoek naar iets speciaals en wij hebben het niet dan gaan wij vrijblijvend het voor u als klant zoeken.

Ons motto is niet voor niets 'Maak van je Tuin je Huiskamer'!
De zekerheden van https://zitteninjetuin.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.