ZonnepanelenSuper

ZonnepanelenSuper

Webshop ZonnepanelenSuper levert topkwaliteit zonnepanelen, omvormers en toebehoren voor een scherpe prijs. Deskundig advies, afspraken nakomen en de juiste prijs/kwaliteit verhouding zijn onze kernwaarden. Ons streven is 100% tevredenheid. InstallQ gecertificeerd en aangesloten bij Holland Solar en Webwinkelkeur voor gegarandeerde kwaliteit.

Kijk snel op onze webshop en bestel direct uw doe-het-zelf pakket!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

ZonnepanelenSuper.nl is dé zonnepanelen expert die klanttevredenheid met stip op de eerste plek heeft staan. We rusten niet voordat u 100% tevreden bent!

Technische kennis op universitair niveau, snelle en heldere communicatie, super service en zeer scherpe prijzen kenmerken onze webshop.

ZonnepanelenSuper is een InstallQ zonnestroom erkend installatiebedrijf. Eigenaar Ir. Toby Doorn is gecertificeerd Scope 12 inspecteur voor zonnestroominstallaties. We zijn aangesloten bij WebwinkelKeur en bij branchevereniging Holland Solar.


Bekijk Manifest