ZonnepanelenSuper

ZonnepanelenSuper

Webshop ZonnepanelenSuper levert topkwaliteit zonnepanelen, omvormers en toebehoren voor een scherpe prijs. Deskundig advies, afspraken nakomen en de juiste prijs/kwaliteit verhouding zijn onze kernwaarden. Ons streven is 100% tevredenheid. InstallQ gecertificeerd en aangesloten bij Holland Solar en Webwinkelkeur voor gegarandeerde kwaliteit.

Kijk snel op onze webshop en bestel direct uw doe-het-zelf pakket!
9,6
Filter 749 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 477 met beschrijving

• Marc Verwey
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Super communicatie, reageert erg snel!! Was een hele tijd aan het twijfelen, want ik dat er geen zin in om het wiel opnieuw uit te vinden. Gekozen voor de 16 kWh oplossing als basis. Wat kleine foutjes in de handleiding, maar mag geen blaam hebben. Zeer tevreden en een veel betere oplossing dan de stekker accu's en meer kWh voor minder geld.

• Dennis de Lange
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Geweldige service en persoonlijk contact om de bestelling te bevestigen en aan te passen om het beter passend te maken voor mijn situatie.

• Hoe beoordeel je ZonnepanelenSuper?

• ward wyseur

Correct!

• Alois de Croon
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Goed bereikbaar, geleverd volgens afspraak en beste prijs

• Ton I.
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Zeer tevreden. Ik heb in feb. een compleet ESS besteld, geinspireerd op de 15kVA 3-fasen PRO set, maar dan met 4 accu modules en met de Lynx Smart BMS. Na samenspraak de 'niet-NG' variant van de Smart BMS genomen, omdat alleen bij deze de beide BMS aansluitingen doorgelust kunnen worden, hetgeen nodig is om foutmeldingen te voorkomen. Tip: Het aansluitschema op de website vemeldt nog de 'NG' variant en het doorluskabeltje ontbreekt. Levering was een week na bestellen. Inmiddels draait het systeem een maand naar volle tevredenheid.

• Marco Knol
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Goede service en goede producten is echt een aanrader om bij ze te bestellen

• Mike Steijns
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Tot nu toe hele goede ervaring, we zijn nog aan het bouwen

• Rien Krijger
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Ik ben bijzonder goed geholpen en ook het systeem dat ik gekocht heb is prima voor een scherpe prijs!

• Cor van Zalk

Goed geholpen

• Thed van Kempen
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

de service is top! zeer betrouwbaar en nette prijzen

• joeri vollon

Snelle service

• Dirk Van de Heuvel
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Compleet accu pakket,goede prijs,kon de volgende dag geleverd worden,bovendien hele relaxte man, Top.

• Richard Hoogeveen
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Geweldig bedrijf, Toby reageerde goed op vragen en komt met oplossingen. Leveringen gaan ook goed, correct en zware partijen worden probleemloos op een juiste plek gezet.

• Marcel
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Alles keurig bezorgd, op vragen werd zelfs in de avond terug gereageerd. Top!

• Johan Kingma
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Goede communicatie en snelle levering.

• Wim Van de Kaa
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Prima service uitstekende prijs/ kwaliteit snelle levering

• Nick B
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Mooie prijzen en fatsoenlijke directe service. Bellen, whatsappen en mailen. Veel advies gehad en nu een mooie thuisaccu i.c.m. Victron Multiplus systeem. Netjes verzonden. Communicatie is echt top en een aanrader! Prettig bedrijf, ik wou dat elk bedrijf zou omging met zijn klanten.

• Marnix Hoitink

Prima service, veel maatwerk

• Ron van Duin
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Zeer goed geholpen! Ben blij met mijn aankoop!

• B.J. Post
    Geverifieerde klant van ZonnepanelenSuper

Netjes tewoord gestaan bij vragen. En keurig afgelevert.