Kelders Kooien BV

Kelders Kooien BV

Kelders Kooien is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van dierenverblijven voor honden en katten. Ons team werkt altijd met de uiterste zorg aan uw bestellingen. Wanneer u bij ons komt voor informatie proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken en u zo uitgebreid mogelijk te adviseren.

De kooien die Kelders maakt zijn van uitstekende kwaliteit, met een goede garantie en service.

U kunt bij Kelders Kooien uw verblijf volledig op maat en naar wens laten maken, bijna al uw ideeën kunnen wij realiseren. Tevens vindt u bij ons een uitgebreid aanbod van diverse kooien en dierenverblijven met een standaard maatvoering.

Bent u op zoek naar een standaard autokooi, een volledig op maat gemaakte autokooi, op zoek naar inrichting van uw dierenkliniek, dierenopvang of asiel, of wilt u graag kooien en/of panelen ingebouwd hebben in uw uitlaatservice bus, camper of caravan, of een rek in uw auto dan kunnen wij u prima van dienst zijn!

De kooien zijn meestal licht in gewicht door het gebruik van aluminium, toch zijn deze zeer stevig. Ook door politie, reddingsbrigades, beveiligers etc wordt gebruik gemaakt van kooien van Kelders.
De zekerheden van https://www.kelderskooien.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest