all about naturals

all about naturals

Onze missie is om de wereld van iedereen mooier te maken. Dit komt ook terug in ons product-aanbod.
Elk product is goed voor je lijf, haar, lichaam alsook voor die van jouw paard of hond. En de mooie dingen voor in huis zijn allemaal duurzaam gemaakt, sommige merken ondersteunen lokale projecten op de wereld. En hebben wij een groot vegan en plasticvrij assortiment. Wij hebben een groot aanbod voor de persoon die net begint met gezonde keuzes te maken tot en met de mensen die al heel bewust leven.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.