autismespeelgoed.nl

autismespeelgoed.nl

Om passend en uitdagend speelgoed te vinden voor je kind met autisme moet je buiten de bestaande kaders gaan zoeken.
autismespeelgoed.nl heeft de leukste cadeaus per interesse geselecteerd zodat het de grootste kans heeft om in de smaak te vallen bij jouw kind!
Bij ons speelgoed leveren we voorbeeldkaarten, taal- en speltips die jouw kind helpen bij het leren spelen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom! Zodra ouders horen dat ik zelf autisme heb vragen ze me 'wat is leuk speelgoed voor mijn kind met autisme?' en dan vraag ik 'waar ligt zijn motivatie?' Om passend en uitdagend speelgoed te vinden voor je kind met autisme moet je buiten de bestaande kaders gaan zoeken. Kijk eerst eens wat jouw kind al uit zichzelf doet. autismespeelgoed.nl heeft de leukste cadeaus per interesse geselecteerd zodat het de grootste kans heeft om in de smaak te vallen bij jouw kind! Bij veel spelmateriaal leveren we voorbeeldkaarten die jouw kind helpen bij het leren spelen.Twijfel je of heb je vragen? We denken graag met je mee.
Groet, David Grimbergen


Bekijk Manifest