badkamervoorjou
Flip Pijpers
Scherpe prijzen, vlotte levering en prima klantenservice
Evert
Mooie Black Friday prijs. Goed verpakt! Snel geleverd en duidelijke communicatie.
Hoe beoordeel je badkamervoorjou?
Pcsv
Mooie product, snelle verzending
Gijs Heller
Ik heb expliciet gebeld ivm spoedbestelling.
Sarah VtH
Nette levering, niet de volgende werkdag zoals omschreven op de website maar binnen 5 werkdagen.
ANNEMIEKE GOETJAER
Snelle levering. Indien nodig direct telefonisch contact. Prettige omgangsvormen. Komen hun afspraken na. Eerste keer mee in contact gekomen, maar in totaliteit: Chapeau!
Dorien
Snelle levering, makkelijk te monteren. Top oplossing wanneer alleen je houder kapot is!
Rolf
Snelle levering en prima product
Mevissen
Tot op heden nog geen bestelling ontvangen terwijl PostNL berichtte dat het donderdag geleverd zou worden.
Berkel
Wat een prachtige zaak is badkamer voor jou en wat zijn we fijn geholpen. Bram heeft ons advies gegeven in de grote tegel keuze maar ook bij het uitzoeken van het juiste toilet. De levering kwam op afgesproken tijd en van te voren even dat belletje was ook top. Inmiddels is alles netjes en zijn wij heel blij met het resultaat. Bram, bedankt voor het goede advies wat je ons hebt gegeven.
O ja, heerlijke koffie wordt er geschonken. -
Frank Hop
Vrij goedkoop en snelle levering.
Paul Oomen
Correcte service en levering van een prima product.
Willem van den Berge
betrouwbaar en snel
Martine
Goede communicatie en goede prijzen. Levering ook snel.
Tom Vandenbussche
Snelle levering. Alles correct verlopen.
Henri boxtel
Besteld en binnen 2 dagen in huis top
George Lagers
Vlot ontvangen
Wiel Brouns
Levering pas na een week en moest het ook nog ophalen buiten mijn woonplaats
Terwijl de aangegeven verzendmethode vermeld bezorgd thuis of op het werk .Kosten €6.95 ?? -
Bart van Pelt
Product op voorraad waar elders weken levertijd is. Lekker snel thuis en een lekkage verholpen.
Een klant die zeer tevreden is.
Makkelijk besteld.
Snel geleverd.