badkamervoorjou
De perfecte badkamer. Wij helpen je graag. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zet de eerste stap naar je nieuwe droom badkamer.
8,3
Filter 560 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 313 met beschrijving

• Niels
    Review voor badkamervoorjou

Nadat een rubber ringetje van onze JEE-O handdouche kapot was gegaan heb ik contact gezocht met badkamervoorjou.nl

Snel reactie gehad en gelukkig kosteloos een nieuwe rubber ring ontvangen. Top partij om zaken mee te doen.

• Ad Van de kolk
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Snelle levering. Goede nazorg.

• Hoe beoordeel je badkamervoorjou?

• Henk
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Goed assortiment, scherp geprijst.

• Bor

Geen trac

• Harry R
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Blij dat dit artikel nog hier te koop was. En snel en netjes geleverd

• EJ
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Precies zoals op de afbeelding en snelle service!

• Marcel van Haaren
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

De levertijd die ze aankondigen op hun website klopt niks van. Ze houden je niet op de hoogte over vertragingen en vervolgens moet je zelf heel veel moeite doen om de status van je bestelling te weten te komen.

• Ruud

Geweldige service

• Mark
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

De vraag om een review te schrijven al eerder binnen dan het product, duurt al bijna 2 weken.

• Jaspert van Loon

5 sterren voor de klantenservice 👍🏻

• richard post
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Nog steeds niet verstuurd, maar wel de vraag voor een review. Dan gaat er ergens iets niet goed

• Kees van Son
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Als ik na 4 dagen wachten niet had gereageerd had ik nu nog niets gehad. En nu wacht ik ook al weer een paar dagen, er is nog steeds niets binnen.

• Jan Hogenkamp
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

De verzending voldeed niet aan de belofte het onderdeel was een week onderweg.

• Mary Spooren

• Eva Nota
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Heel lang moeten wachten op een pakketje. Wat eerst naar de verkeerde persoon is gestuurd. Vervolgens is mijn beloofd dat het doorgestuurd zou worden, maar dit is nooit gebeurd. Daarna werd mij beloofd dat het pakketje direct opnieuw verstuurd werd dat werd ook niet gedaan. Ik heb er zes keer achteraan gebeld en uiteindelijk heb ik het na een maand wachten ontvangen.

• T.

Mooi product!, keurig geleverd

• Paul Hectors
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Goed product en netjes afgeleverd.

• J. K
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Snel verzonden, en duidelijke omschrijving bij het product, mijn kraan kan weer jaren mee, dankzij deze onderdelen.

• ria
    Geverifieerde klant van badkamervoorjou

Zeepdispenser kon niet meer geleverd worden als kerstcadeau. Op een of andere manier heeft iemand zich extra ingezet en heb ik hem toch nog vóór Kerstmis ontvangen! Service én de dispenser is overal elders duurder, bedankt!

• arjan broeks

gewoon goed