barokspiegel®

barokspiegel®

Barokspiegel® Ontwerpt, Ontwikkelt, Produceert en Distribueert exclusieve en unieke spiegels.
Alle spiegellijsten worden ambachtelijk en duurzaam gemaakt in Italië, ook maken wij MAATWERK in alle stijlen, kleuren en formaten tot 3 meter. Onze spiegels zijn voor elke ruimte in huis, ook voor de badkamer. Voor de veiligheid en het milieu werken we met DUURZAAM ECO VEILIGHEIDSSPIEGELGLAS 100% gemaakt in de EU.
We werken alleen met HOOGWAARDIGE MATERIALEN goed voor mens, dier en milieu. Ook bieden we GRATIS advies van een STYLIST.
Grote spiegels Moderne spiegels Barokspiegels
De zekerheden van https://www.barokspiegel.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.