bij Sam's kleding en meer

bij Sam's kleding en meer

een leuke webwinkel,met diverse artikelen,van kleding tot dekbedovertrekken,zonnebrillen tot geurkaarsen en nog veel meer
gezellig online shoppen doe je bij Sam's kleding en meer
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

mijn naam is samantha rorik, in november 2018 startte ik op 17 jarige leeftijd mijn eigen fysieke winkel.echter 3 maanden later kreeg ik een herseninfarct.
dat was een fikse tegenslag,echter 6 maanden later kon ik toch weer in mijn eigen winkel staan,en kwam ook de webshop op gang.
zowel mijn fysieke winkel,als webshop,bestaat uit artikelen voor dames,van kleding tot parfum,nagelprodukten,dekbedovertrekken en nog veel meer.
een variatie die regelmatig wisselt zodat het altijd leuk is om zowel in de winkel als online te shoppen bij Sam's kleding en meer


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.