catsandthings.nl
Als jij je ook maar een beetje herkent en jezelf kattenouder noemt, dan is Cats & Things echt iets voor jou. Hier gaan we net niet over de top maar willen we een plekje voor je kat creëren, die op een mooie manier geïntegreerd is in je huis en je leven
H. Wuijten
Leuk persoonlijk advies gekregen. Mijn kater heeft dankzij Ina eindelijk een speeltje dat hij echt leuk vindt. Hij beweegt nu lekker veel. Hele goede persoonlijk service.
Geoffrey Keyner
Goede spullen blije katjes en blij baasje
Hoe beoordeel je catsandthings.nl?
Maria Kamphuis
vlotte levering en fijne poezekleedjes.. de snacks vond poesgijsje eerst wel oké maar toen was het over
Monique Bol
Super service , snelle levering en vriendelijk contact !
Jet
Heel mooi gemaakt kussen, katten zijn er gek op.
Wil van Berkum Moed
Goede en stevige speeltjes voor de kat. Dus duurzamer dan de meeste katten speeltjes en zeer geliefd bij onze kat!!!
Annemieke de Jager
Leuke hebbedingetjes
Martin Meijer
Snelle levering, Ina heeft echt haar best gedaan om ons en de kat blij te maken.
anneke van tiel
Snel en keurig Verzonden!
Bart Entjes
Geweldige webshop, top service en goede bezorging
Jet
Netjes verpakt en geleverd door PostNL. Balletjeskussen is super, heel goed gemaakt, daar zullen ze lang plezier van hebben. Katten zijn er blij mee (en ik ook). Blij met deze winkel!
JOYCE hanenberg
goede service en leuk contact, geniet van de mails
G.H.J. Rösken
Precies zoals verwacht!
Annemieke de Jager
Leuke kattendingetjes, altijd met een kaartje erbij en met liefde ingepakt.
Elvira
Fijne spullen, snel verzonden en goed ingepakt!
Sharon de Bruin
Goede en persoonlijke service!
Dagmar Tulner
Hele fijne spullen voor de katten, snelle verzending en fijn contact met Ina!
Annelies Kesting
Snelle levering, de trappelkussentjes waren net zo mooi als op het plaatje, en (altijd afwachten) de eerste ontvanger (mijn kat Sjakie) is er blij mee. Ik hou er 1 voor hem in reserve, de andere gaan als cadeautje naar bevriende katten.
Saske Dijkstra
Schattige producten en snelle levering!
C Vergeer
Snelle levering en leuke spullen.