de Broergrot
Mikey mike
Vaker hier besteld. Altijd alles netjes keurig verpakt en ontvangen.
Dinand Goudsblom
Mijn product kwam beschadigd binnen
Antwoord van de BroergrotGoedemorgen,
Wat vervelend om te horen.
Neem even contact op met de klantenservice dan kunnen we zoeken naar een passende oplossing. -
Hoe beoordeel je de Broergrot?
Anna
Top!!
Luciel Flux
Snel verstuurd en goed verpakt! Zal hier zeker vaker bestellen! :D
Bas Van roij
Snelle verzending
J Loukili
Top! Webshop.
Rim van der Lugt
-----
Ryan Phielix
Snel geleverd. Alles compleet binnen gekregen. Zelfs hele goeie kaarten uit m'n booster bundle gekregen. Top site!
Emily
Duidelijke beschrijving- enige puntje is de hoge bezorgkosten onder de 150 euro
Gerald van Bronkhorst
Goed
Maurice
Super goeie klantenservice, snel geholpen en enorm blij mee!
Mic
Het is echt elke keer aangenaam shoppen bij de Broergrot. Degelijke prijzen en duidelijke beschrijvingen voor alle producten. De bezorgdienst had mijn pakketje buiten in de regen gelegd, maar het was zodanig goed verpakt door de Broergrot dat de inhoud droog en onbeschadigd was gebleven. Mijn volgende bestelling zal ook weer hier zijn.
H Yilmaz
Tevreden!!
Daan Pac
Snel verzonden, helaas foutje door postnl gemaakt, maar uiteindelijk 2 dagen later binnen. Boxes waren goed! Red Victini gepulled!
Maarten Venhovens
snelle service en goed ingepakt!
Etienne
Ik las reviews van mensen die zeiden dat ze niet eerlijk waren met hun packs, dus ging er met twijfel in zee met jullie, maar jullie hebben mij met een mond vol tanden laten staan, alles was gewoon legit heb alles netjes gekregen en zo snel als jullie pakket heb ik er nog niet 1 gehad, dus wat ik te zeggen heb is!, iedereen bestel hier!, je krijgt je pakket volledig en netjes binnen! Ik heb nu al voor de 2e keer besteld en er zullen er nog meer komen! Broergrot, ga zo door met uw/jullie werk! Alleen maar complimenten en kan niet wachten tot me nieuwe pakket
Jimmy
snel geleverd en netjes verpakt gewoon top
Zumi
Ga zo.door
Frank Roelofsma
Nette verpakking, snelle levering en goed geprijst. Niks mis mee
nancy vanhoof
snelle levering en goed ingepakt. zeer aan te raden verkoper TOP