Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

de Lampfabriek heeft 67 4 ster reviews 67
de Lampfabriek heeft 15 3 ster reviews 15
de Lampfabriek heeft 9 2 ster reviews 9
de Lampfabriek heeft 13 1 ster reviews 13

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Norman

Top lamp met mooi warm licht wat ook nog te verstellen is .. alleen de kap van de lamp zit er omheen geschoven

2. Henriette

Bijzonder om een review te vragen terwijk ik nog niets ontvangen heb. Als ik bel krijg ik geen contact. Ik hoop dat hrt nog goed komt. 2 lampen besteld en betaald maar nog niets in huis!!!

3. Hoe zou je de Lampfabriek beoordelen?

4. Joyce

Snelle levering. Ik had er 2 besteld. De eerste duurde even eer ik hem in elkaar had, de tweede zat binnen een half uur in elkaar. Erg leuke lamp.

5. Marc

Wisselend. De eerste lamp met houten panelen was een behoorlijke uitdaging. Een goede omschrijving ontbrak. De communicatie hierover om tot een oplossing is uiteindelijk wel gelukt. Over het eindproduct zijn we nu wel tevreden.

6. Gerda

We hebben een mooie lamp besteld. Vlotte levering en lamp is van mooie kwaliteit. I.v.m. een verbouwing hangt de lamp nog niet, maar dat gaat niet lang meer duren.

7. Marian

Prima service. In een van de twee lampen zat een barst. Na gemaild te hebben, meteen antwoord, in het weekend nog wel. Ik kreeg een nieuwe lamp, de defecte hoefde ik niet terug te sturen, geen gedoe dus.