drukjeshirtje.nl

drukjeshirtje.nl

Ooit begonnen als een kledingmerk, nu actief als persoonlijke textielbewerker voor bedrijven en particulieren. Gespecialiseerd in bedrijfskleding, het bedrukken en borduren van textiel.

Drukjeshirtje.nl staat voor top kwaliteit bedrukking, voor een eerlijke prijs. Wij geloven dat een warm klantcontact met korte lijnen de basis is voor een succesvolle samenwerking met onze klant. Wij begeleiden kledingmerken en merchandise in de productie en leveringen.

Wij komen graag eens langs voor een kopje koffie om onze mogelijkheden te bespreken en aan te passen aan uw wensen. Die extra aandacht, werkt het best voor beide partijen.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via info@drukjeshirtje.nl of neem een kijkje op www.drukjeshirtje.nl/contact
De zekerheden van https://www.drukjeshirtje.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.