eSport-Gear
Wij zijn eSport-Gear.nl, een jonge onderneming ontstaan uit een passie voor gaming. Bij deze passie hoort uiteraard ook een interesse voor de beste gaming gear.

Doordat wij zelf al jarenlang fanatiek gamen weten wij als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om de juiste artikelen te vinden. Het aanbod is groot maar de kwaliteit varieert sterk. Het is altijd al een hobby geweest om op zoek te gaan naar de nieuwste en beste gaming gear. Via Esport-gear.nl willen wij dan ook onze bevindingen met jou delen door enkel hoogwaardige gaming gear aan te bieden waar wij zelf achter staan! Want in de groeiende eSport wereld van vandaag willen wij ons steentje bijdragen aan deze mooie scene!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in duidelijke communicatie, wij willen onze klanten voorzien van de juiste informatie zodat zij het perfecte artikel kunnen vinden passend bij hun setup. Mocht je interesse hebben in een artikel maar heb je hier nog vragen over? Eens per week openen wij een livestream via www.twitch.com/eSportGearNL waar onze streamer al je vragen zal beantwoorden.
De zekerheden van https://www.esport-gear.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest