eSport-Gear
Wij zijn eSport-Gear.nl, een jonge onderneming ontstaan uit een passie voor gaming. Bij deze passie hoort uiteraard ook een interesse voor de beste gaming gear.

Doordat wij zelf al jarenlang fanatiek gamen weten wij als geen ander hoe frustrerend het kan zijn om de juiste artikelen te vinden. Het aanbod is groot maar de kwaliteit varieert sterk. Het is altijd al een hobby geweest om op zoek te gaan naar de nieuwste en beste gaming gear. Via Esport-gear.nl willen wij dan ook onze bevindingen met jou delen door enkel hoogwaardige gaming gear aan te bieden waar wij zelf achter staan! Want in de groeiende eSport wereld van vandaag willen wij ons steentje bijdragen aan deze mooie scene!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in duidelijke communicatie, wij willen onze klanten voorzien van de juiste informatie zodat zij het perfecte artikel kunnen vinden passend bij hun setup. Mocht je interesse hebben in een artikel maar heb je hier nog vragen over? Eens per week openen wij een livestream via www.twitch.com/eSportGearNL waar onze streamer al je vragen zal beantwoorden.
9,8
8 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Robin V. W.
  Geverifieerde klant van eSport-Gear

  Prima toetsenbord, snel geleverd.

 • Caro Beelen
  Geverifieerde klant van eSport-Gear

  Snelle levering en TOP kwaliteit

 • Hoe beoordeel je eSport-Gear?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Kevin Thomas
  Geverifieerde klant van eSport-Gear

  Ik heb een gaming muis besteld die nergens anders binnen een redelijke termijn was te krijgen binnen Nederland. Ik had zo mijn twijfels, want dit is toch naar mijn idee een kleine en vrij onbekende webshop. Maar uiteindelijk heb ik mijn bestelling geplaatst op een woensdagavond en al op vrijdag naar alle tevredenheid ontvangen. Binnen twee werkdagen dus, keurig, zeker gezien het feit dat we toch tegen de feestdagen aanzitten.

 • matthew
  Review voor eSport-Gear

  top service ook voor goed advies .
  snelle levering

 • Rémy Cervenka
  Review voor eSport-Gear

  Goede prijzen in vergelijking tot bv bol.com en snelle levering

 • Dirk
  Review voor eSport-Gear

  Ze hebben alleen echt goede artikelen

 • M
  Review voor eSport-Gear

  Fijne site & goede service!

 • J.oomen
  Review voor eSport-Gear

  Goede service