ekogarden
Bij EkoGarden vind je alle producten voor het duurzaam aanleggen, onderhouden en inrichten van tuinen en groendaken. Laat je inspireren in onze webshop met een breed assortiment ecologische tuinproducten.
De zekerheden van https://www.ekogarden.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij vinden het belangrijk dat een tuin duurzaam wordt aangelegd. Een tuin waarvan je jarenlang plezier hebt, een tuin die bijdraagt aan de biodiversiteit en een tuin waarin je een prettige leefomgeving creëert. Deze tuin is klimaatbestendig en klaar voor de toekomst. Met onze producten kan deze tuin “netjes” en “gebruiksvriendelijk worden aangelegd. Op EkoGarden.nl hebben wij de mooiste en de beste producten gebundeld en kan je deze makkelijk in een paar klikken op één plek bestellen. Bij het samenstellen van ons assortiment gaat onze voorkeur uit naar biologische en ecologische producten of producten met de meest duurzame eigenschap


Bekijk Manifest