fonkel silent disco

fonkel silent disco

Welkom in de wereld van Fonkel

Fonkel tovert bestaande concepten om naar nieuwe ervaringen waar creativiteit en muziek hand in hand gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos: silent disco feestjes, fonkeltochten, theater, open air cinema, rondleidingen, stille concerten,… Met de magie van Fonkel hoofdtelefoons krijgen deze belevenissen een unieke dimensie. Zet de hoofdtelefoon op, stap in een andere wereld en laat het Fonkelen beginnen.

Fonkel biedt verhuurpakketten en eigen concepten aan om jouw evenementen onvergetelijk te maken.
De zekerheden van https://www.fonkel.be
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.