houtentafelshop.nl

houtentafelshop.nl

Wij creëren voor u de perfecte tafel zoals u dat wilt. Modern, industrieel of toch authentiek wij maken de tafel die matcht in uw stijl!
De zekerheden van https://houtentafelshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Houtentafelshop.nl is ontstaan vanuit een diepgaande passie voor ambachtelijke houtbewerking wat al meer dan 30 jaar van vader tot zoon wordt doorgeven. Ondanks dat Houtentafelshop.nl in 2018 is opgericht verschuilen er inmiddels heel wat jaren ervaring achter dit hout gedreven gezin. Rik van Roij de zoon van Ton van Roij heeft samen met zijn schoonbroer Stefan van Hoek besloten om zich te gaan specialiseren in het maken en verkopen van ambachtelijke houten tafels waarbij nauw samengewerkt wordt met “Ton van Roij meubelmakerij”.
Gedreven door de wensen van onze klanten creëren wij samen met hen de meest unieke en prachtige tafels.


Bekijk Manifest