houtentafelshop.nl
Anne
Fijne communicatie en een mooi eindproduct!
Ilja
Heel goed en snel geholpen. We wisten wat we wilden en daarin werd goed meegedacht. Snelle communicatie.
Hoe beoordeel je houtentafelshop.nl?
Frank
Eetkamerkast, tv kast salontafels en eetkamertafel besteld op onze maten en vandaag zijn ze in perfecte staat afgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden om bij hen te bestellen. Zeer vriendelijk mensen , goede communicatie en doen wat ze beloven. 120% tevreden. Doe zo verder, zeer goed bezig👍👍
Wop
Ovaal tafel besteld. Op maat gemaakt waarbij zorgvuldig voor ons het hout is uitgezocht. Snel en deskundig volgens afspraak geleverd en gemonteerd geleverd door Stefan en Rik. Houtentafelshop is een absolute aanrader!
Ronald
Prettig geholpen. en
Kees
Professioneel, vakkundig, vriendelijk en persoonlijke communicatie. Kortom zeer tevreden met de mooie eettafel die we bij houtentafelshop.nl hebben besteld!
Femke
Wij zijn erg blij met de nieuwe tafel! De service is super, alles wordt duidelijk uitgelegd en netjes afgeleverd. Ik kan het iedereen aanraden om hier een tafel te bestellen!
Bouwbedrijf Pennings
Voor de vergaderruimtes waren wij op zoek naar mooie tafels. Voor de grootste spreekkamer hebben we een speciaal op maat gemaakte Deens Ovale tafel van 4 meter met U-poot en een ronde voor in de kleine spreekkamer. We zijn echt snel en goed geïnformeerd. En de tafels zijn ook nog eens in een recordtempo afgeleverd. Ook de inbouwdozen waren geen enkel probleem. Beide tafels zijn echt heel erg mooi geworden. Wij zijn erg content met het eindresultaat en de fantastische service van Rik en Stefan.
Ruth
Hele fijne communicatie en advies voorafgaande de aankoop. Goede service bij de aflevering, zeker omdat we midden in centrum wonen en lastig bereikbaar. Heel blij met onze nieuwe eettafel!
Maartje
Klantvriendelijk, goed meedenkend over maatwerk, uitstekende communicatie en alles precies volgens afspraak geleverd.
Mathilde
Prima service. Rick en Stefan denken goed mee. We hebben heel prettig contact ervaren. Vlotte levertijd. En wat fijn dat er in eigen regio zo prachtige tafels gemaakt worden.
Mathijs
Correct, snel, uitstekende prijs / kwaliteit en leveren fraai product
Marlies
Mooie tafel, nette levering, goede prijs
Thierry
Vlotte aanpak, tafel aangepast zoals we wensten. de levering was ook binnen de gestelde tijd. Een aanrader!
Wim
Denken goed mee, mooie produkten
Lieke
Hele goede service, prettig contact en een prachtige tafel. Top!
Marja Bours
Heb een prachtige houten tafel van Woodworks Kelpen ontvangen. Wat een vakwerk, ben er heel blij mee. Bovendien heel goed advies en prima service. Echt aan te raden.
Leen
Je kan echt zien dat de tafel en het TV meubel vakmanschap is. Rick komt ook over dat hij heel veel passie voor zijn werk heeft. Daarnaast fijn contact gehad met Stefan over de financiële kant en andere vragen.
Als je opzoek bent naar een custom made (TV) meubel en/of eettafel, dan ben je hier aan het juiste adres! -
Rosalie
Na lang rondkijken in diverse zaken hebben we toch besloten een tafel op maat te laten maken. Deens ovaal. In de werkplaats/showroom tafelblad, onderstel uitgezocht. Prachtige en stevige tafel geworden met blad en gekruist onderstel, helemaal naar onze wens gemaakt. Tafel keurig gemonteerd door twee aardige en vakkundige heren. Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden! De keuze en mogelijkheden zijn enorm en alles is mogelijk! Bedankt!
Mariëlle
Goed advies. Gelukkig een snelle levering.
Hele mooie tafel.