iBought
Online verkoop van huis- tuin- en vrijetijdsartikelen. De hoogste kwaliteit en service tegen de laagste prijs in geheel Nederland en België.
De zekerheden van https://www.ibought.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2018 zijn we gestart met ibought (letterlijk vertaald: "ik kocht" ) vanuit een hobby en het idee om een onderscheidende webwinkel te zijn met leuke innovatieve, niche producten. Ons credo luidt: ' We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Goede uitleg over het product met van de meeste producten een Nederlandstalige handleiding die we vaak zelf nog aanpassen op basis van onze eigen ervaringen. Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en veilig en betrouwbaar betalen. Wij streven naar een snelle bezorging waar en wanneer het jou uitkomt. We zijn trots op de 8,9 gebaseerd op ruim 2.000 onafhankelijke, eerlijke WebwinkelKeur reviews.


Bekijk Manifest