iBought
Francky Deschryvere
Graag een nederlandstalige gebruiksaanwijzing er bij. Het vertalen is niet altijd duidelijk verstaanbaar.
Zaailing
Snel duidelijk en kwaliteit prijs
Hoe beoordeel je iBought?
Engelbert Meering Medapak
Artikel besteld, na 1,5 week nog steeds niets ontvangen ondanks dat het verstuurd zou zijn.
Vele malen gebeld ,alleen antwoord apparaat en geen enkele reactie.
Idem op e- mails geen reacties
Pas na bemiddeling van webwinkel keur werd eindelijk toegezegd dat door een fout alsnog zou worden geleverd.
Uiteindelijk is het bestelde ontvangen ,plus een een extraatje als goedmakertje (waardeloos, niet werkend ,gelijk de prullenmand in)
Het geheel dient absoluut geen schoonheid prijs.
Het bedrijf krijgt wel het voordeel van de twijfel, maar ik blijf bedenkingen houden.
Met dank aan webwinkelkeur.
Judith de Rycker
Snel verstuurd en goed verpakt. Benieuwd of het kweken in de plantzakken een succes gaat zijn !
Cuzef Ciftcioglu
3 februari besteld (5 dagen levertijd)en pas 12 februari gekregen ..is te laat binnen gekomen niet product niet meer nodig gehad.
Freddy Tielemans
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen,goed produkt en vlotte levering.Geen negatieve opmerkingen Freddy
D.N. Wierda
Goed product snel geleverd
Sajjad Khaliq
Goed apparaat
Jenneke van Duuren
Snelle bezorging
Product is zoals op de website
Ik had de slechte reviews gezien, maar alles ging zoals het moest gaan -
NS SMIT
Slechte reviews, bij mij niks mis, mooi apparaat, voor de halve prijs (daarom durfde ik de gok aan te bestellen), netjes geleverd. Dikke prima.
pascal bessems
Snel geleverd
Klaas
keurig geleverd!
Ben
Prima prijs en goede communicatie.
Alex Meire
Zeer te vrede
Hans Janssen
snelle levering goede kwaliteit
Martin Hartman
Snel verstuurd door het bedrijf echter bezorging vanaf depot Post.nl alleen maar druk drukdruk.
Koper
Snel, netjes geleverd
jan c
Goedkoper dan elders en zeer snel geleverd!
Jacq Bressers
Goede levering