in the Cloudz

in the Cloudz

Online headshop met alleen de grootste merken voor de kleinste prijzen. Bij in the Cloudz snappen we namelijk dat jij je geld liever aan je favoriete kruid besteed!
De zekerheden van https://intheCloudz.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In the Cloudz is ontstaan uit de gedachte om iedereen de beste rookervaringen te bieden voor een eerlijke prijs.

Na de markt verkend te hebben was het al snel duidelijk dat er soms onnodige torenhoge prijzen worden gevraagd en dat er veel nep producten in omloop zijn.

Om de consument toch een vaste plek te kunnen bieden waar ze zeker kunnen zijn van authentieke producten, kopen wij rechtstreeks in bij fabrikant en/of nternationaal bekende groothandels, en door slim voorraadbeheer kunnen we de kosten laag houden.

Nog een pluspunt, pakketjes worden verzonden met DHL, DHL bezorgt hun pakketten sinds 2021 klimaatneutraal.

Win - Win - Win


Bekijk Manifest