j'Olie et Co Aromatherapy

j'Olie et Co Aromatherapy

Het gebruik en toepassen van natuurlijke producten voor o.a. lichaamsverzorging, vitaliteit en gezondheid groeit enorm in populariteit. Producten van j’Olie et Co kenmerken zich door een genezende werking of dragen bij aan een goede gezondheid. j’Olie et Co importeert en biedt uitsluitend natuurlijke met zorg geselecteerde producten aan, zonder conserveringsmiddelen, 100% biologisch en met een gegarandeerde kwaliteit.

Dat doen we al sinds 2012! Onze specialisatie is Hydrolaten, Etherische Oliën, CO2 Extracten en Basisoliën. Uitsluitend eerlijke, natuurzuivere producten gemaakt van wilde of duurzaam gecultiveerde bloemen en planten. Uitsluitend eerlijke, natuurzuivere producten gemaakt van wilde of duurzaam gecultiveerde bloemen en planten. Tevens biedt j’Olie et Co harsen, wierook en voedingssupplementen aan en materialen om eigengemaakte producten te verpakken, waarvan sommige uniek in Nederland!

j'Olie et Co werkt o.a. nauw samen met FytArom Opleidingen, en is lid van Webwinkelkeur.

Wij onderscheiden ons door kennis en inzicht van de toepassing van onze producten. Onze producten worden gebruikt en geadviseerd door Aromatherapeuten, Massagetherapeuten, en andere Specialisten. En zijn uitsluitend, en exclusief, verkrijgbaar via onze webwinkel, en niet via retailkanalen.
De zekerheden van https://www.jolieetco.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

j’Olie et Co Aromatherapy selecteert leveranciers, en 100% biologische producten met de grootst mogelijk zorg. Onze producten kenmerken zich door een genezende werking of dragen bij aan een goede gezondheid, en zijn vrij van conserveringsmiddelen. Wij onderscheiden ons door kennis en inzicht van de toepassing van onze producten en delen deze openbaar met onze klanten. Onze producten zijn uitsluitend, en exclusief, verkrijgbaar via onze webwinkel. Positieve beoordelingen van klanten worden bijzonder gewaardeerd, maar wij nemen ook eventuele klachten zeer serieus. Wij staan volledig achter het manifest zoals opgesteld door WebwinkelKeur!


Bekijk Manifest