k9 goldlabel

k9 goldlabel

De topconditie van jouw hond of paard staat centraal k9 goldlabel
Wij ondersteunen waar nodig,
Met voedingssupplementen en vitamines die het fysiek en mentaal welzijn bevorderen. Ons gamma voedingssupplementen is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde artsen, chirurgen nutristen en onderzoekers. Samen zorgen we ervoor dat jouw hond of paard zich goed in hun vel voelen, gezond zijn en fris zijn blijven. Alle K9 goldlabel producten zijn op lange termijn te gebruiken zonder nadelige bijwerkingen op het lichaam.

De rode lijn door het k9 goldlabel verhaal is die van innovatie.
Onze producten zijn vernieuwend, effectiever dan het overige marktaanbod, En bovenal veilig, gezond en wettelijk
De zekerheden van https://k9goldlabel.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.