kadoshop de duizendpoot

kadoshop de duizendpoot

Kadoshop De Duizendpoot maakt van je huis een heerlijk geurend huis.en met de Woonaccessoires & Decoratie word het ook een gezellig huis

Wij verkopen een uitgebreid assortiment van bekende merken op het gebied van huisgeuren. De voorraad wordt wekelijks aangevuld zodat u gewaarborgd bent van de versheid van deze produkten.Wij verkopen de volgende merken

Bombcosmatics
Bridgewater
Country Candle
Village Candle
Greenleaf
Goose Creek Candle
Kringle Candles
Scentchips
Tekstborden en Interieurstickers
Village Candle
WoodWick
Kranzen
Vazen
Decoratie
Relatie geschenken
Kerstpakketten
thema pakketten

Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.