Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

kastenn.nl heeft 16 4 ster reviews 16
kastenn.nl heeft 1 3 ster reviews 1
kastenn.nl heeft 0 2 ster reviews 0
kastenn.nl heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Pieter de Jong

Kast werd geleverd met kleine schade, deze werd binnen een week keurig hersteld door de service monteur. Perfecte service

2. Lex

Heel tevreden met de hoekkast en de levering. Alles op tijd en goed gedaan. Goede kwaliteit.

3. Hoe zou je kastenn.nl beoordelen?

4. Helene

Super bedrijf! Fijn telefonisch contact. Kast die we kozen bleek tijdelijk langere levertijd te hebben. Heel netjes van op de hoogte gesteld. Uiteindelijk prachtige kast geleverd gekregen! Zijn er zo blij mee!! Ook de levering zelf ging super netjes. Kort om: wij willen jullie van kastenn.nl heel erg bedanken voor de prachtige kast!

5. Edens

Erg tevreden met buffetkast en tv-meubel !! Klantvriendelijk, ze denken met je mee. Aflevering super !!

6. Haan

Heel prettig bedrijf, goede voorlichting, duidelijke afspraken en.....kasten van uitstekende kwaliteit. Nico en Els de Haan

7. Galjart

Advies in showroom prima. Er wordt goed meegedacht. Afspraken omtrent levering goed en duidelijk. Bezorging keurig volgens afspraak, plaatsing in huis netjes en zorgvuldig. Kast staat geweldig. We zijn er erg blij mee