kleinegeschenkjes.nl

kleinegeschenkjes.nl

Kleinegeschenkjes.nl is dé webshop met de allerleukste brievenbuscadeautjes. Origineel, uniek en betaalbaar. Stuur een klein geschenkje direct naar jouw dierbare! Wordt verrassend leuk ingepakt en voorzien van GRATIS kaart met de door jou aangegeven tekst. We leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Er zijn vele mogelijkheden bij kleinegeschenkjes.nl. Of het nu gaat om 1 geschenkje of een paar honderd, ze worden allemaal met liefde klaargemaakt en ingepakt! Kom gerust eens langs, plaats een bestelling en ervaar het zelf!
De zekerheden van https://kleinegeschenkjes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest