klimwandshop
Klimwandshop is de onafhankelijke specialist op het gebied van klimwanden, klimgrepen, boulders en toebehoren. Wij leveren niet alleen losse producten en onderdelen maar geven ook handige informatie om je eigen boulder- of klimwand te realiseren. Voor thuis, op school, vereniging, je sport- of recreatiebedrijf. Ook voor grotere en meer complexe klimstructuren ben je bij Klimwandshop aan het juiste adres.

Wij leveren ook volledige boulder- en klimwandprojecten: van eerste ontwerp tot levering, montage en keuring. Daarnaast kun je bij Klimwandshop terecht voor een brede waaier aan servicediensten zoals: technisch advies, inspecties, onderhoud, certificeringen en opleidingen.

Klimwandshop biedt de meest scherpe prijzen van Nederland en België. Vergeet niet om onze aanbiedingen te bekijken, en sla je slag met aantrekkelijke koopjes.

Alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW. De verzendkosten worden automatisch in het bestelproces berekend.
De zekerheden van https://www.klimwandshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.