kookshoppen.nl
Vgorp
duurde heel lang eer ze bestelling verstuurden en logen telkens dat ze het verstuurd hadden. Eerst zeiden ze die dag, de dag nadien zou het die dag zijn, dan weer dag erna en dan zeiden ze dat het weg was met ups maar ze hadden enkel het label nog maar aangemaakt. na 1,5 dag na aanmaak label hebben ze het nog steeds niet verstuurd. dus weet niet wanneer ik het eindelijk ga ontvangen. En krijg ik dan van jullie reactie hierop dat er zogezegd stond 2 weken levertijd. stond er eerst helemaal niet. Het gaat erom dat jullie steeds zeggen dat het verzonden is en dat dat niet blijkt te zijn!!!
Antwoord van kookshoppen.nlBeste heer, u besteld een product in december waar duidelijk bij staat dat de levertijd tot 2 weken kan duren.
Vervolgens overspoelt u mij met berichten dat ik de boel bij elkaar lieg.
Ik hoop oprecht dat u nooit meer wat besteld bij ons. -
John
Grote keuze zeer goede prijzen - spijtig 1 glas met defect ontvangen = fout van fabrikant
Hoe beoordeel je kookshoppen.nl?
Hans Dekkers
Ik moet mijn product nog krijgen
Henriëtte W
Bestellen ging prima en bezorging is ook goed gegaan. Ik wist niet dat de pannen uit Spanje zouden komen, anders had ik ze niet besteld!
Geer
Via webshop van Blokker een waterkoker besteld. Snel en netjes verpakt bezorgd. Helaas was de waterkoker blauw ipv zwart. Kan gebeuren. Heb een appje gestuurd op zondagmiddag en gelijk reactie gekregen over hoe ik de waterkoker kon terugsturen. Nu nog even wachten op mijn geld terug. Maar dat zal hopelijk ook snel gebeuren.
Net berichtje gekregen dat geld binnen 10 dagen wordt terug betaald! Heel fijn. -
Willem
Product zoals omschreven.