Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

kwaliteits-tuingereedschap.nl heeft 56 4 ster reviews 56
kwaliteits-tuingereedschap.nl heeft 11 3 ster reviews 11
kwaliteits-tuingereedschap.nl heeft 4 2 ster reviews 4
kwaliteits-tuingereedschap.nl heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Edo Bodt

prima

2. Joep van den Bosch

Na lang zoeken naar de juiste steel voor mijn spade kwam ik op deze website. De website was duidelijk wat het te bieden had en het leek mij allemaal goed spul. Al snel vond ik wat ik zocht, (een steel voor mijn spade) maar toch even per e-mail gecheckt of hetgeen ik uitgekozen had paste bij wat ik middels een foto voorlegde. Nog dezelfde avond een bevestigend antwoord. Meteen de bestelling gedaan. Prima spul!

3. Hoe zou je kwaliteits-tuingereedschap.nl beoordelen?

4. Mac Dinther

Ik was op zoek naar goede handschoenen voor het aanpakken en verwijderen van bramen. Allerlei handschoenen geprobeerd, allemaal slecht. In deze webwinkel vond ik ze eindelijk. Snel bezorgd, top service.

5. Mario De Vos

Correcte service!

6. Peter Delahaye

perfect en snel

7. Paul Goosse

De geleverde producten waren origineel, conform de beschrijving en voldeden aan de kwaliteitsnormen die eigen zijn aan het POLLET-keurmerk. Bovendien zijn de prijzen zeer democratisch en ruim goedkoper dan bij andere webwinkels, laat staan bij een zelfbouwmarkt. Ik wil ook Wim Maljaars persoonlijk bedanken voor zijn uitstekende communicatie en behulpzaamheid. Een zeer tevreden en gelukkige klant! Met vriendelijke groeten, Paul