lizetbeek-shop
De webshop is gevuld met leuke stationery & cadeautjes van eigen ontwerp en van andere mooie merken. Er is o.a. een ruim aanbod in kaarten, planners en cadeauverpakkingen.
De zekerheden van https://www.lizetbeek-shop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

We vinden het bij lizetbeek-shop belangrijk dat je een mooi pakketje in huis krijgt. Alles wordt leuk & verzorgd verpakt en opgestuurd, zodat jij echt een feestje in je brievenbus zal vinden, of een feestje krijgt via de bezorger aan de deur. Hopelijk zorgen wij voor een lach op jouw gezicht!


Bekijk Manifest