maison KOOS
maison KOOS is hét online warenhuis voor een fijne mix van Parijse elegantie en Scandinavisch minimalisme

De producten in onze online conceptstore hebben een clean, tijdloos en elegant design. We werken samen met kleine labels die in kleine oplages en op verantwoorde wijze produceren.
De zekerheden van https://www.maisonkoos.nl/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

maison KOOS is opgericht door Kirsten Oosterwaal en is een online conceptstore voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar producten met een clean, tijdloos en uniek design. Ons uitgangspunt is dat we een selectie bieden van items van kleine labels die in beperkte oplage en op verantwoorde wijze produceren.

maison KOOS is dan ook dé online conceptstore die voorziet in jouw behoefte om niet mee te gaan in alle trends en hypes, maar je de keuze geeft aan mooie items van een goede kwaliteit waar je lange tijd plezier van hebt.

We vinden het heel fijn als je ons wil laten weten wat je van maison KOOS vind.

Liefs Kirsten


Bekijk Manifest