mixmamas
MixMamas verkoopt online tafelzeil, gecoat tafellinnen, hippe luiertassen, Spaanse schoenen, Bonfim gelukslint en dispenser-servetjes.

MixMamas is een webshop in producten met een knipoog. Zij wil prikkelen en inspireren met vernieuwende en verrassende artikelen.

In de webshop van Mixmamas vind je kleurrijke producten om vrolijk van te worden: hip tafelzeil, tafelkleden, nostalgische Spaanse stippenschoenen, vrolijke verzorgingstassen, ruige fietstassen.

Opvallend is de grote collectie bonfim gelukslinten. Duurzaam is ons nieuwe merk Used2b: hippe tassen gemaakt van cementzakken, theezakken, autobanden en reddingsvesten.

Bij Mixmamas vind je een enorm assortiment aan vrolijk spul. Want wij willen de zon zijn in jouw huis. MixMamas, el sol en tu casa. Dat wordt struinen! En shoppen natuurlijk.

De zekerheden van https://www.mixmamas.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.