mixmamas
MixMamas verkoopt online tafelzeil, gecoat tafellinnen, hippe luiertassen, Spaanse schoenen, Bonfim gelukslint en dispenser-servetjes.

MixMamas is een webshop in producten met een knipoog. Zij wil prikkelen en inspireren met vernieuwende en verrassende artikelen.

In de webshop van Mixmamas vind je kleurrijke producten om vrolijk van te worden: hip tafelzeil, tafelkleden, nostalgische Spaanse stippenschoenen, vrolijke verzorgingstassen, ruige fietstassen.

Opvallend is de grote collectie bonfim gelukslinten. Duurzaam is ons nieuwe merk Used2b: hippe tassen gemaakt van cementzakken, theezakken, autobanden en reddingsvesten.

Bij Mixmamas vind je een enorm assortiment aan vrolijk spul. Want wij willen de zon zijn in jouw huis. MixMamas, el sol en tu casa. Dat wordt struinen! En shoppen natuurlijk.
De zekerheden van https://www.mixmamas.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.