mozaiektegeltjes-enzo.nl

mozaiektegeltjes-enzo.nl

Ben je op zoek naar glasmozaïek steentje om te knutselen? Dan ben je bij Mozaiektegeltjes Enzo aan het juiste adres. Op onze website vind je een uitgebreid assortiment met glasmozaïek steentjes. Glasmozaïek is verkrijgbaar in vele verschillende soorten, vormen, maten en kleuren! Een van de bekendste is de basic line, maar wat dacht je van glasmozaïek met een parelmoer kleur, goudadder effect of in de vorm van puzzelstukjes, rondjes of ruitjes. Wij hebben de mooiste glasmozaïekstenen voor je geselecteerd!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.