mr commerce
Wij zijn in 2016 begonnen met het verkopen op bol.com. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment steeds kunnen vergroten. Je vindt onze vertrouwde winkel op bol.com.:

https://www.bol.com/nl/nl/v/overdeverkoper/1242689/index.html?offerId=#seller_overview

Met mrcommerce.nl willen wij proberen ons eigen transparante verkoopkanaal op te zetten. Graag voegen wij de revieuws van bol.com samen via uw keurmerk.
De zekerheden van https://www.mrcommerce.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.