Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

naambordjekopen.nl heeft 18 4 ster reviews 18
naambordjekopen.nl heeft 3 3 ster reviews 3
naambordjekopen.nl heeft 0 2 ster reviews 0
naambordjekopen.nl heeft 6 1 ster reviews 6

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Sjaak van Alphen

Op zich is het bordje prima maar heel erg duur, ik had echter een vraag over de montage maar een telefonische klantenservice is er niet, je moet het maar doen met een goedkoop en onduidelijk velletje met slecht gekopieerde foto's, Via chat GTP ben ik er alsnog uit gekomen dat ik ook een speciale kit kan gebruiken en dat is gelukkig gelukt. Dat is helaas niet via de nazorg vaan naambordje kopen.nl bovendien is het vrij asociaal om € 2,50 te vragen voor 4 pluggen en 4 schroeven. Dit was mijn eerste en laatste keer en de voucher van 10% bij de volgende bestelling heb ik al in verscheur.

2. Heinrich Johann Maychrzak

Uitstekende, klantgerichte wijze waarop je telefonisch te woord wordt gestaan. Daarbij worden de artikelen keurig netjes verpakt en binnen twee dagen geleverd.

3. Hoe zou je naambordjekopen.nl beoordelen?

4. ionela Vieru Aydogdu

De brievenbus is prachtig, ik ben er dol op 😍Het is van goede kwaliteit en ziet er erg elegant uit.Ik raad het ten zeerste aan.

5. Willem Bouman

Mooie website, die duidelijk is, groot assortiment , uitstekende respons op vragen, snelle levering. Absoluut een aanrader

6. ewaa broeren

goed geholpen en goed advies door de medewerker aan de telefoon en een snelle levering netjes verpakt

7. Anneke van Ditmars

Prima snelle levering…