natuur-producten.nl
Voor alles wat betrekking heeft op onze huid en spieren hebben we allemaal wel een of andere crème in de kast staan. Een gezichtscrème, bodylotion, voetencrème, bekende merken spiercrèmes. De meeste staan bol van de paraffine, siliconen en parabenen. We maken daar onze huid echt niet blij mee. Integendeel! Deze stoffen verstikken de huid.
De natuur heeft ons heel veel goeds te bieden. Juist de natuurlijke ingrediënten bevorderen de gezondheid en de schoonheid van onze huid. Daardoor wordt de levenskwaliteit verbeterd. Wij zijn voor Nederland en België de importeurs van natuurlijke zalven van de firma Exmonte uit Oostenrijk
Natuurlijk staat bij ons service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Het team van natuur-producten.nl
Yvon Reitsma
Prima product op tijd geleverd
Frans Hesselberth
Kopen hier al jaren naar volle tevredenheid. Gewoon goed!!
Antwoord van natuur-producten.nlbedankt voor de review
Hoe beoordeel je natuur-producten.nl?
Jose Kneepkens van den Broek
Zeer fijne producten en prima service
Anneke
Zeer vlotte en hele nette levering en scherpe prijs. Ik gebruik het al jaren voor mijn grote tenen waarin ik reuma en artrose heb dus veel pijn. Ik smeer ze iedere morgen grondig in met marmottenzalf en dan hou ik de pijn weg tot de nacht, heel apart maar het werkt perfect.
Antwoord van natuur-producten.nlNogmaals bedankt voor de Review
Claudie Roosen
Al jaren koop ik aardappelbalsem en dit is een super produkt voor de huid(hebben dit leren kennen in Oostenrijk) ook heel goede service bij 'natuurproducten.nl'
Bettine
Snelle levering, super service bij klachten en natuurlijk het prachtige product Murmeltierzalf, geweldig, en mijns inziens onmisbaar in elk huishouden. We gaan niet op reis zonder een tube in de koffer.
José Kneepkens
Fijn product, je kon dit product voorheen alleen in Oostenrijk kopen, maar gelukkig ook in ons eigen Limburg. Helpt echt. Heb al veel mensen erop geattendeerd.
San
Snel geleverd en goede producten.
Antwoord van natuur-producten.nlBedankt Voor de Review
Ellie Cafferata
Goed verpakt, snel verzonden, goede prijs!
Jaap
Goede service en snel
A. J. van Luytelaar
Snelle bezorging, zeer goed verpakt keurig netjes.
Gerrie Smits
Snelle en degelijke levering, jammer dat dhl zo duur is.
Johan De Bruyne
Product zoals beloofd .
B L
Al verschillende keren hier besteld.
Makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd. De murmeltiersalbe werkt prima, maar ook de voetencreme, aardappelrassen en gezichtscrème zijn heerlijk.
Jaren geleden de murmeltiersalbe in Oostenrijk gekocht en we waren heel blij dat toen de pot leeg was, we het hier in Nederland ook konden bestellen -
Marleen
Bestel er al jaren, altijd fijn contact, prima service en prima levering!!
Herma
vlotte service, goede prijs
Jose Kneepkens
Fijne producten, de bestelling heel snel geleverd. Heel tevreden.
Frea Maij
Pracht product wat ik tijdens de skivakanties al jaren gebruik tegen pijnlijke knieën en spieren. Nu na mijn recente ski- ongeval doet het product goed zijn best mijn geblesseerde knie weer in conditie te krijgen. Gelukkig nu in Nederland verkrijgbaar.
Riet
Correcte levering. Goede producten
Hans Knoefmann
Prima product , doet wat het beloofd .
Snel geleverd. Zo doorgaan.