natuur-producten.nl
Voor alles wat betrekking heeft op onze huid en spieren hebben we allemaal wel een of andere crème in de kast staan. Een gezichtscrème, bodylotion, voetencrème, bekende merken spiercrèmes. De meeste staan bol van de paraffine, siliconen en parabenen. We maken daar onze huid echt niet blij mee. Integendeel! Deze stoffen verstikken de huid.
De natuur heeft ons heel veel goeds te bieden. Juist de natuurlijke ingrediënten bevorderen de gezondheid en de schoonheid van onze huid. Daardoor wordt de levenskwaliteit verbeterd. Wij zijn voor Nederland en België de importeurs van natuurlijke zalven van de firma Exmonte uit Oostenrijk
Natuurlijk staat bij ons service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Het team van natuur-producten.nl
Marjan Berkheij
Monique ten Cate
Snelle levering erg tevreden!
Hoe beoordeel je natuur-producten.nl?
Droppie
Snelle levering. Net binnen nu kijken of de zalf bij mij ook helpt.
Lilianne Wambacq
Alles oké
Maarten
Goed product, scherpe prijs.
José Kneepkens van den Broek
Snelle afhandeling, fijne producten
m.a. van utteren
geweldige produkten, heel tevreden
Liesbeth Sterkenburg-Spoormaker
Beetje jammer dat je de bestelling niet rechtstreeks naar een ophaalpunt kon verzenden.
Marie-Christine Veraart
Ik heb kanker gehad 12 jaar geleden. De chemo was te aggresief voor mij. Last nu van heel rechterkant, viel soms, had maanden heel veel pijn in rechterbeen.
Kamfer ole nog slecht te vinden, medicatie men kan niet altijd slikken. Veel rust heeft me veel geholpen ook de D-dimeer waarde van mijn bloed te beteren. Maar jullie balsem heeft heel goed geholpen. Dank U -
Martine Boender
Snelle levering!
Caroline Kusters
Snelle levering netjes verpakt
Roland Vanlerberghe
Vlugge levering en werkt goed.
Jelle
Goede snelle levering.
Murmeltier zalf voldoet aan de verwachtingen. -
Mart Thijssen
Davina Baaten
Snelle verzending met een goede service van een heel fijn product
Anke Lansink
xxxxx
Frans Hesselberth
Gebruiken marmotenzalf al jaren en zijn door natuur-producten prima en snel geholpen.
Trineke Terpstra
Heerlijk spul ,werkt goed
Antwoord van natuur-producten.nlBedankt voor de review
R Monden
Goede service en snel geleverd.
Hennie
snel geleverd.mooi voor onze vakantie