paddenstoelensupplementen

paddenstoelensupplementen

Online verkoop van supplementen op basis van paddenstoelen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Zoals Peter Inevelt aangeeft in zijn boek 'medicinale paddenstoelen' kunnen paddenstoelen de Aziatische geneeskunde verbinden met de westerse: “Medicinale paddenstoelen zouden nog wel eens de verbindende sleutel kunnen worden tussen de oosterse en de westerse geneeskunde.”

Paddenstoelensupplementen.nl probeert ook een rol te spelen in deze ontwikkelingen. Naast het aanbieden van diverse hoogwaardige paddenstoelen supplementen, kunt u in het Blog ook meer te weten komen over de diverse medicinale paddenstoelen en hun eventuele voordelen.


Bekijk Manifest