pedifris
Nog geen ervaring. Teeds 1 week besteld en nog niets ontvangen. Jammer
Valerie
Fast delivery to the UK. Great product, highly recommended *****
Antwoord van pedifrisDear Valerie,
Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that the delivery to the UK was fast and that you are satisfied with our product. Your feedback and recommendation mean a lot to us!
If you have any further questions or need assistance, please don’t hesitate to reach out.
Best regards,
Your PediFris® Team -
Hoe beoordeel je pedifris?
Ron Beers
Mooi op tijd geleverd. Keurig verpakt.
Antwoord van pedifrisBeste Ron,
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je bestelling mooi op tijd is geleverd en keurig verpakt was. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk!
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Dirk Pot
Een geweldig product geen zweetvoeten meer.
Antwoord van pedifrisBeste Dirk,
Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat ons product zo effectief is en dat je geen zweetvoeten meer hebt. Dat is precies wat we willen bereiken!
Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, laat het ons gerust weten.
Monique
De levering was zeer snel en nog een leuke verrassing ook 2 bestellen en 1 gratis (ik was hier niet van op de hoogte). Ik gebruik de PediSpray nu een aantal dagen en het werkt super. Ik heb al mijn sneakers (normale schoenen/laarzen geen last) met PediFris bestrooid en de geur is zeker minder geworden. Ik ben met beide producten erg blij!
Antwoord van pedifrisBeste Monique,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! We zijn altijd dol op een verrassing, en wie houdt er nu niet van iets extra's? 🎉 Met onze 2+1 aanbieding willen we ervoor zorgen dat je écht krijgt waar je voor betaalt. En het is geweldig om te horen dat de PediSpray zo goed werkt voor jouw sneakers!
Als je nog meer vragen hebt of tips wilt delen, schroom niet om ons te contacten. We zijn er voor je!
Met een blije groet,
WaTi
Dit product voor het eerst gekocht, simpelweg om van schoenen- en sokkengeur af te komen. De beschrijving zegt "Behandel je schoenen dagelijks gedurende de eerste week en pas daarna aan voor een onderhoudsbeurt".
Nu is het niet zo dat ik een week lang op hetzelfde paar schoenen loop, maar ik heb wel zo mijn favorieten. Dus ik behandel mijn favorieten eerst wat vaker en verder probeer ik het op gevoel "matig frequent" te doen. Zo'n beetje de ene keer wel, de andere keer niet.
Goedkoop is het niet (dus 1 ster minder), maar ik kan bevestigen dat het werkt. De schoenen- en sokkengeur is weg.
Antwoord van pedifrisBeste WaTi,
Wat fijn dat je je ervaring met ons wilt delen! We zijn blij dat de PediFris® Classic Schoenpoeder helpt om de geur uit je schoenen en sokken te bestrijden. 🎉 Het is begrijpelijk dat je het op gevoel aanpast, vooral met verschillende favoriete paren.
We willen ook graag feedback horen over de prijs, omdat we altijd streven naar een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Jouw input helpt ons om te verbeteren!
Als je nog vragen hebt of meer tips nodig hebt voor het gebruik van ons product, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
Dominique Fenucci
Het werkt zeer goed !
Hannah
Super spul werk echt heel goed
Antwoord van pedifrisBeste Hannah,
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met ons product! 🎉 We zijn blij dat het goed werkt voor jou. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het aanbieden van topkwaliteit.
Als je nog vragen hebt of meer wilt delen over je ervaring, aarzel dan niet om contact op te nemen. We horen graag van je!
Jos van den Bogart
Doet wat het belooft.
Eric
Heb de spray en poeder besteld.
Na een paar keer ‘s avonds spayen en m’n schoenen poederen totaal geen last meer van zweet- en stinkvoeten, had altijd kloofjes tussen m’n tenen maar doordat het nu droog blijft tussen m’n tenen heb ik daar geen last meer van, ik heb ook het idee dat doordat m’n voeten droog in m’n schoenen blijven mijn voetschimmel ook een heel stuk verminderd -
Alain Roquet
Tygo Kuiper
Top spul geen grap!! Eerste dag na indrogen gewoon geen zweet meer… week later zweetgeur weg
Janet
Fantastisch, ik zette mijn schoenen elke avond buiten waste mijn voeten en schone sokken aan. De lucht was niet te harden, rook naar een stinkende kattenbak o.i.d. Alles stonk er naar. En ik kon het zelf bijna niet geloven maar na twee dagen was de lucht zo goed als verdwenen. Inmiddels kan ik me die vieze lucht niet eens meer heugen. Ik beveel het iedereen met stink voeten aan
Vincent Bastings
Pedispray, doet wat ze beloven na een week bijzonder resultaat .
Michel
Snelle levering.
Verschillende middelen geprobeerd maar nu na een week nagenoeg van mijn zweetvoeten af. Top spul -
nicky coolen
het werkt (nog) niet heb nog altijd zweet voeten
Brian Biallosterski
Top service, geweldig product!
Henri Van gorsel
Werkt niet of duurd dat ff
harry de Boer
goed product,ik gebruik het al jaren
Rob
De rest van de familie is zo blij dat ze van mijn zweetvoeten af zijn