petit Merci
bedankjes, versiering en drukwerk voor huwelijk , geboorte, communie, doop en andere feestelijkheden
taarttoppings voor huwelijkstaarten, communietaarten en cupcakes
Receptie albums, geld- en kaartdozen
ballonnen, slingers en diverse andere versiering
De zekerheden van https://www.petitmerci.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

begonnen ruim 30 jaar geleden vanuit huis met houten hobbelpaardjes en pluche berensleutelhangers voor kraamfeesten. In de loop der tijd is deze hobby uitgegroeid tot een mooie winkel met een heel breed assortiment artikelen voor geboorte, huwelijk, doop en communie. Van alleen bedankjes in het begin tot nu ook versiering, snoep, verpakking en drukwerk. Met veel plezier open ik nog iedere dag mijn winkel. De laatste ontwikkeling is de opening van mijn nieuwe winkel in Roermond in januari 2021, een verse start en een nieuw avontuur in Limburg.
De reacties van mijn klanten, daar doe ik het voor, kwaliteit met plezier leveren.


Bekijk Manifest