contact verliep soepel, levering was prima, en super mooi product. als ik weer rvs nodig heb kom ik zeker terug
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Bram
- Aygin
Top service! Ons keukenblad werd super snel en kundig gemonteerd. Het vooraf inmeten ging ook helemaal soepel en iedere uitdaging werd heel goed opgelost door het team.
Hoe zou je rvswerkblad.nl beoordelen?
- Familie Kingma
Prachtige werkbladen geleverd. Prima service en afwerking. Fantastisch! Heel klantvriendelijk.
- Ester Letschert
We zijn super blij met onze keuken. Keuken is maatwerk door een timmerman ivm ons huis uit 1910. Het aanrechtblad maakt het helemaal af. Mooie uitstraling degelijk en strak voor levenslang plezier in de keuken!
- Esther, Groningen
Rvs-blad gecombineerd met IKEA-inbouwkeuken Heel tevreden over de kwaliteit, levering en de vakkundige persoonlijke service. Vooraf hebben we in Teams via schermdelen het ontwerp en de maatvoering doorgenomen. We hebben het rvs-aanrechtblad gecombineerd met een IKEA-keuken en het resultaat is prachtig. De opstaande randen zijn erg mooi afgewerkt, spoelbak geïntegreerd in het blad. Ik zal rvswerkblad.nl absoluut aanraden aan vrienden.
- Patrick
Heldere communicatie, goed meegedacht door de man die kwam inmeten, aardige chauffeur die het blad kwam brengen. Maten waren exact, past perfect! De eerste krasjes deden pijn, maar nu is het ons aanrechtblad, en we zijn er heel blij mee!