schuifdeur-totaal.nl
Ada Hoorn
Goede service, vragen werden duidelijk beantwoord.
Jacob Brouwer Jacob Brouwer
Prima service, zeer behulpzaam bij ophalen van de deur.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank u wel voor uw feedback! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en ondersteuning bij het ophalen van de deur.
Hoe beoordeel je schuifdeur-totaal.nl?
Robin Derksen
Top service!
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren. We staan altijd voor u klaar!
Diesmer Scholten
Goede prijs en mooi product
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank u wel voor uw mooie reactie. We zijn blij dat het product en de prijs aan uw verwachtingen voldoen.
Evert Bakker
Een prachtige plank, met mooie spotjes.
Heel erg blij mee. Top, kwaliteit uitstekend.Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank u wel voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling van onze plank en spotjes. Wij doen er alles aan om topkwaliteit te leveren en blijvende tevredenheid te garanderen.
Peter
Super snelle levering voor een railsysteem voor een poort in de tuin voldoet zeker aan de verwachting.
Het enige minpuntje wat wel keurig op de website was aangegeven dat de schoeven NIET van RVS uitgevoerd zijn. ( misschien 2 euro handel voor leverancier ) mogelijk een verbeterpuntje in het assortiment.
Verder alles gemonteerd en de poort werk super.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het railsysteem snel geleverd is en dat de poort perfect werkt na montage.
Uw opmerking over de schroeven nemen we zeker mee.
Nogmaals dank voor uw feedback en veel plezier van het eindresultaat! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. -
Caestecker Jan
snelle levering, mooi degelijk product.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlHeel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Snelle levering en een degelijk product – precies waar we het voor doen. Bedankt voor uw bericht!
Rob Kempener
Goed product, goede info aangaande de aflevering, snelle levering ook.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlHartelijk dank voor uw bericht! Geweldig om te horen dat het product goed bevalt en dat de communicatie en levering soepel zijn verlopen. Daar doen we het voor! Mocht u later nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder.
Hugo Donker
Dat mijn mobiel nummer op een elic
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlKunt u iets duidelijker aangeven wat u precies bedoelt, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen? We horen het graag!
Vekam
Inmiddels is de bestelling ontvangen via PostNL, goede service van Jeffrey door dit zo op te lossen. Jammer dat de 1e bezorgdienst compleet heeft verzaakt in de bezorging.. Tip! Niet meer verzenden via circuit sneltransport
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank voor uw terugkoppeling! Fijn om te horen dat de zending via PostNL netjes is aangekomen en dat alles zo is opgelost. Jammer dat de eerste bezorgdienst het heeft laten afweten – dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Uw tip nemen we zeker mee; we zijn al aan het kijken naar betere alternatieven om dit in de toekomst te voorkomen.
Fons Verbeek
Levering volgens afspraak. Prima kwaliteit. Goede communicatie.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank voor uw mooie woorden! Fijn dat alles volgens afspraak is geleverd en de kwaliteit naar wens is. We waarderen uw positieve feedback over de communicatie — graag tot een volgende keer!
leo
Mooi artikel, precies wat we nodig hadden
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlDank voor uw bericht! Geweldig om te horen dat het artikel precies is wat u zocht. Veel plezier ermee, en mocht u nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder!
Sandra Witteman
Een bedrijf waar je van mens tot mens contact mee hebt. Fijn overleg van te voren over de (technische) mogelijkheden, ook over de datum van levering. De levering op de dag zelf was uitstekend verzorgd door Hoekstra met duidelijke, accurate informatievoorziening over de te verwachte tijd. Soepele tegemoetkoming in termijnen voor de betaling. En het belangrijkste, een werkelijk prachtige klapschuifdeur geleverd gekregen! Ik ben zeer tevreden over alles bij Schuifdeurtotaal.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlWat een prachtige review, bedankt voor uw uitgebreide en positieve terugkoppeling! Wat fijn om te horen dat het hele traject – van het overleg en de levering tot aan het eindresultaat – zo naar wens is verlopen. We vinden persoonlijk contact en duidelijke communicatie erg belangrijk, dus dit waarderen we enorm.
Veel plezier met de nieuwe klapschuifdeur, en graag tot een volgende keer! -
Patrick Wijngaarden
Goed te bereiken en snelle levering
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en snelle levering. We waarderen uw reactie en helpen u graag weer bij een volgende bestelling.
Didier Jansen
Product niet binnen gekregen na 2 weken, geen bevestigingsmail gekregen, bedrijf niet telefonisch bereikbaar.
Na invullen van revieuw werd er correct gehandelt en is het probleem snel en keurig opgelostAntwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw eerlijke terugkoppeling. Vervelend dat de levering in eerste instantie niet goed is verlopen en dat u ons moeilijk kon bereiken. Fijn om te horen dat we het probleem daarna snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen.
Inge Klein Koerkamp
Goede snelle service!
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat onze service naar wens en vlot verlopen is. We waarderen uw feedback en helpen u graag weer bij een volgende bestelling.
Mart van Megen
Duidelijke communicatie en een goede website. De kwaliteit van de tochtwering is prima.
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel onze communicatie als de kwaliteit van de tochtwering naar wens zijn. We waarderen uw terugkoppeling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Henny Kraft
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw reactie! Mooi om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Veel plezier met uw aankoop!
MDG
Snel geleverd en goed materiaal. Ziet er mooi u👍
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw review! Wij hechten veel waarde aan duurzame kwaliteit en vinden het belangrijk dat onze producten jarenlang meegaan. Fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren!
Lieve Renders
Correct
Antwoord van schuifdeur-totaal.nlBedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat u tevreden bent.