simGame.shop

simGame.shop

Simulatie Games zijn steeds meer in opkomst. Dat is niet zo heel erg gek, want het wordt steeds gemakkelijker en realistischer om thuis de snelste rondetijd te klokken tijdens een Grand Prix of Rally, de wereld te verkennen in je favoriete flight simulator óf van A naar B te rijden in Bus-, Truck-, Train- of Tram-simulator.
Op simGame.shop hebben we al deze disciplines bij elkaar gebracht en voor jou - en alle andere liefhebbers van het simulatie genre - de beste hardware en software geselecteerd. Van race sturen tot farm sim controllers, van flight sticks tot trein besturing, en zelfs alles voor een geweldige VR-ervaring, zodat jij uren speel-, rij-, vaar- of vlieg plezier beleeft.
De zekerheden van https://www.simgame.shop
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.