simGame.shop

simGame.shop

Simulatie Games zijn steeds meer in opkomst. Dat is niet zo heel erg gek, want het wordt steeds gemakkelijker en realistischer om thuis de snelste rondetijd te klokken tijdens een Grand Prix of Rally, de wereld te verkennen in je favoriete flight simulator óf van A naar B te rijden in Bus-, Truck-, Train- of Tram-simulator.
Op simGame.shop hebben we al deze disciplines bij elkaar gebracht en voor jou - en alle andere liefhebbers van het simulatie genre - de beste hardware en software geselecteerd. Van race sturen tot farm sim controllers, van flight sticks tot trein besturing, en zelfs alles voor een geweldige VR-ervaring, zodat jij uren speel-, rij-, vaar- of vlieg plezier beleeft.
9,3
6 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Sep Visser
  Review voor simGame.shop

  Bestelling was snel binnen, duidelijke communicatie en een goede prijs

 • Rens Verlinden
  Geverifieerde klant van simGame.shop

  Was goed geleverd. Snel ookal woon ik in Belgie. 3 dagen op gewacht door koningsdag wat voor een Belg raar kan zijn. Maar ik geniet er elke dag van!

 • Hoe beoordeel je simGame.shop?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Peter
  Geverifieerde klant van simGame.shop

  Snel geleverd, goed verpakt.

 • Frank van Unen
  Geverifieerde klant van simGame.shop

  Geleverd wat ik besteld had. Uitstekend dus.
  Wel gaf mijn Norton antivirus een waarschuwing dat de site gevaarlijk was. Dus toen dacht ik even dat ik was opgelicht. Zweetdruppeltjes. Maar alles is in orde. Misschien contact opnemen met Norton, of de beveiliging verbeteren?

  Antwoord van simGame.shop

  Hartelijk dank voor deze feedback.
  De veiligheid van onze klanten heeft zeker onze prioriteit en daarom maken we voor onze online winkels gebruik van een veilig internationaal platform waarvan honderdduizenden andere online winkels ook gebruik van maken. Daarnaast winkelt u bij ons ook via een beveiligde (https)-verbinding.
  We zijn daarom ook verbaasd over deze melding van Norton Antivirus en gaan zeker contact zoeken om na te gaan waarom deze waarschuwing verschijnt.

 • Ruben de Zinger
  Geverifieerde klant van simGame.shop

  Product besteld en binnen twee dagen geleverd zoals beloofd. Heb gebeld voor additionele informatie (hoe product verpakt was ) en werd vakkundig en vriendelijk geholpen.