sneekersneuper
Naast de commerciële waarde, willen wij onze webshop een maatschappelijke waarde meegeven. Onze service zal daarmee ook de hoogste kwaliteit kennen.
Naast kwaliteit, leveren wij terug aan de maatschappij. Wij zijn ruimdenkend en staan open voor een talloze ideeën.


​Het idee:Maatschappelijk Sponsor

De Sneuperhoek

De kinderhoek

De webshop

Het platform

Sneekersneuper

Het Team

​​

Maatschappelijk sponsor: Met maatschappelijk sponsor willen wij de maatschappij een handje helpen. Wij beginnen met de buurtkastjes. Van elk item wat verkocht wordt in de Sneuperhoek willen wij €1,50 cent schenken aan de "buurt kastjes" in Sneek. Wellicht breiden wij dat later uit, maar we beginnen in Sneek. Van elk item wat verkocht wordt in de webshop schenken wij €2,-​De Sneuperhoek: Het verschil met de webshop en de sneuperhoek is nieuw en gebruikt. In de webshop koopt u nieuwe producten, in de Sneuperhoek koopt u goede kwalitatieve gebruikte spullen. ​De kinderhoek. De kinderhoek wordt een onderdeel van de Sneuperhoek waar alles voor kinderen te vinden zal zijn. speelgoed, kleding en benodigdheden. Maar ook creatieve ideeën voor bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag en surprises.
Later wordt er een mogelijkheid gecreëerd waar kinderen hun creatieve ideeën kwijt kunnen over b.v wat ze missen in hun speelgoed en/of benodigdheden.De webshop: onze webshop zal in het teken van seizoenen staan. Met kerst alweer in het vooruitzicht, worden de maanden Oktober, November en December volledig kerst ingericht. Natuurlijk vergeten wij Sinterklaas niet! De sinterklaas items zullen zich voornamelijk in de kinderhoek gaan bevinden. Het seizoengericht zal alleen betrekking hebben tot de originele webshop. Dus in de Sneuperhoek, kinderhoek en eventuele andere hoekjes zal de webshop er normaal uitzien.Het platform:

Het platform is nog in ontwikkeling. Hiervoor zullen verschillende benodigdheden nodig zijn zoals samenwerkingsverband met andere Sneek gerichte bedrijven en personen. Zodra ons idee daarover is uitgewerkt zal er meer informatie komen.Sneekersneuper:

Het idee voor Sneekersneuper is ontstaan in 2016. In die tijd waren er al talloze pagina's en hoekjes op facebook die eigenlijk allemaal ongeveer het zelfde doel hebben. Ruilen, weggeven, verkopen etc. etc. Ik had persoonlijk altijd moeite met de "regeltjes" op de meeste hoekjes. Wij hebben destijds een facebookpagina opgezet met feitelijk het zelfde doel, alleen dan alles bij elkaar. Je kunt op de facebookpagina van Sneekersneuper verkopen, verhuren, reclame maken, weggeven, verloten of ruilen. En dan ook nog zonder regeltjes! Dit werkt eigenlijk prima. Mensen weten heel goed hoe ze iets moeten aanpakken en hebben niet overal een beheerder voor nodig. Het idee is feitelijk uitgegroeid tot het bedrijf Sneekersneuper. Wij creëren nu dus een webshop met eindeloze mogelijkheden, een goede service en geen andere regels dan de wettelijke koop op afstand regels. Wij zullen onze producten aanbieden voor een redelijke prijs/kwaliteiten verhouding.Heeft u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u gerust een mail sturen naar: info@sneekersneuper.nl


Voor al uw zakelijke vragen kunt u mailen naar: office@sneekersneuper.nl

of bellen naar: 0614124695. Over het algemeen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 12:00. tot 21:00. Dit omdat wij naast Sneekersneuper ook onze dagelijkse arbeid hebben. Mailen heeft dan ook onze voorkeur.

De zekerheden van https://www.sneekersneuper.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.