suitinc.nl

suitinc.nl

De kostuums van Italiaanse stof bestaan uit een pantalon en een colbert en zijn verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, antraciet, zwart en grijs. Vermaken is tegen vergoeding mogelijk en wordt opgepakt door het atelier aan de winkel.
"Ons doel is om de moderne man te kleden voor een scherpe prijs zonder te besparen op of concessies te doen aan kwaliteit." Omdat Suit Inc. het traject van ontwerp, inkoop, productie en verkoop in eigen hand houdt, is deze missie een feit. Suit Inc. staat bekend om de kwaliteit en finesse van de stoffen, kleuren en garens. Ingetogen of brutaal. Kleurrijk of smaakvol sober, maar altijd uitgesproken en met de kenmerkende Zuid Europese snit en flair

Bekijk de collectie op www.suitinc.nl
De zekerheden van https://suitinc.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest