suitinc.nl

suitinc.nl

De kostuums van Italiaanse stof bestaan uit een pantalon en een colbert en zijn verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, antraciet, zwart en grijs. Vermaken is tegen vergoeding mogelijk en wordt opgepakt door het atelier aan de winkel.
"Ons doel is om de moderne man te kleden voor een scherpe prijs zonder te besparen op of concessies te doen aan kwaliteit." Omdat Suit Inc. het traject van ontwerp, inkoop, productie en verkoop in eigen hand houdt, is deze missie een feit. Suit Inc. staat bekend om de kwaliteit en finesse van de stoffen, kleuren en garens. Ingetogen of brutaal. Kleurrijk of smaakvol sober, maar altijd uitgesproken en met de kenmerkende Zuid Europese snit en flair

Bekijk de collectie op www.suitinc.nl
De zekerheden van https://suitinc.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.