thuis by eveline
Ik verkoop mooie woonaccessoires voor in huis en tuin. Het is een mix van producten uit Bali en Marrakesh alles fair trade. Met de Bohemien Touch. Zodat we dat vakantie sfeertje thuis ook lekker kunnen vasthouden
Lisette van Engelen
Goede service fijn contact en sneller levering!
Zeer blij met deze webshop & de persoon die er achter zit! Zo’n lieve vrouw.Antwoord van thuis by evelineBedankt voor je lieve woorden 😊 veel plezier van je bestelling! Fijn dat het goed is aangekomen 😉
Lydje Van Beek
Ik ben heel blij met mijn lampen,goede service!
Antwoord van thuis by evelineWat lief! Graag gedaan, veel plezier ervan.
Hoe beoordeel je thuis by eveline?
Evelina Snel
Mooie spulletjes, heel blij mee. En leuk om cadeau te geven
Antwoord van thuis by evelineWat lief! Veel plezier ermee 🤎
Pieter jan Van Mierlo
Snel verzonden mooi verpakt en Producten zijn gelijk aan afbeeldingen en maat
Antwoord van thuis by evelineDank je wel voor de mooie reactie & veel plezier ervan.
Janny Huizinga
Heel fijn contact, heel snel.verzonden en attent mocht je vragen hebben of wensen.
DA Driehuizen
Prima service. Nadat DHL mijn pakket verkeerd bezorgd heeft, en vervolgens ook niet heeft opgelost, heb ik een nieuwe lampenkap toegestuurd gekregen
Antwoord van thuis by evelineMet liefde gedaan! Veel plezier ervan.
A Goossens
Snel en netjes afgeleverd
Antwoord van thuis by evelineDank je wel veel plezier ervan
miranda jansen
Antwoord van thuis by evelineDank je wel! Veel plezier ervan 😘
Lynn de Bie
Super snelle levering en zoals altijd met heel veel liefde verpakt. En geweldige spulletjes. Dank je wel 👍🏻😃
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan! Veel plezier ervan
Charlotte Noteboom
Goede communicatie en snelle verzending.
Product precies zoals omschreven, blij mee!Antwoord van thuis by evelineDank je wel veel plezier ervan 🤎
Jolanda Heebink
Super snelle levering en mooie kwaliteit spullen
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan!! Veel plezier ervan liefs Eveline
Reymonde Bout
Wat een goede service, had een lamp besteld met een los snoer, belde ze op dat ze hem niet op voorraad had, hij kwam de volgende dag binnen, als hij optijd was ging die met de post mee, anders kwam ze hem brengen, want we woonde niet heel ver uit de buurt, en ja hoor volgende dag stond ze om 19 uur met lamp voor de deur .. hij staat prachtig in de overkapping 😘
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan!! Ben blij dat hij mooi staat!!
Veel plezier ervan
Liefs Eveline -
Wendy Brugman-Visser
Geweldige en snelle service!
Antwoord van thuis by evelineDank je wel, graag gedaan & veel plezier ervan
Babs Duran
Snelle levering en vriendelijk contact!
Antwoord van thuis by evelineDank je wel, veel plezier ervan
E Overes
Super leuke lamp en snel verstuurd! Blij mee
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan & heel veel plezier ervan
KRISTEL LAMBRECHTS
Mooi product en zorgvuldig verpakt. Daarnaast een snelle levering.
Antwoord van thuis by evelineDank je wel voor je bestelling & mooie woorden!
Veel plezier ervan. Groet Eveline -
Siem Kuitert
Gewoon goed
Antwoord van thuis by evelineSuper ! Fijn dat het naar tevredenheid is. Veel plezier ervan!
Groet Eveline -
Anouk
Snelle reactie! Kon dezelfde dag nog afgehaald worden!
Antwoord van thuis by evelineHeel veel plezier van je mooie lampenkap!!
Liefs Eveline -
Lynn de Bie
Mooie prijzen, altijd met liefde verpakt, en snelle levering. En het belangrijkste, de producten zijn altijd super mooi! Bedankt Eveline
Antwoord van thuis by evelineBeste lynn, super bedankt voor je mooie woorden. Met liefde gedaan! Veel plezier van je mooie spulletjes & hopelijk zijn de Amber blokjes ook lekker 😘 liefs Eveline
Maureen Roording
Eveline had het allemaal zo leuk ingepakt! Het was gewoon een feestje om de spulletjes uit te pakken.
Antwoord van thuis by evelineGraag gedaan, veel plezier ervan 🤎