topblender.nl

topblender.nl

Bekijk alle reviews en keurmerken van topblender.nl en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
De zekerheden van https://topblender.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Er zijn veel mensen met gebrek aan tijd maar dit betekent niet dat gezondheid en kunnen genieten van lekker eten en drinken niet belangrijk voor hen is. Wij begonnen met het oprichten van topblender.nl tijdens de coronacrisis. De sportscholen gingen dicht en nu de dagen er plotseling anders uitzagen, was het lastig een goed ritueel aan te houden. Het creëren van meer tijd voor jezelf is zeer waardevol, een blender is daarbij onmisbaar. Het geeft ons energie mensen te kunnen helpen creatieve recepten te creëren. Klanten moeten kunnen genieten ook wanneer ze weinig tijd hebben!


Bekijk Manifest