we are Golden.

we are Golden.

Bij we are Golden. kun je terecht voor originele en persoonlijke decoratie voor jouw bruiloft, feestje of kinderkamer. Alle producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt met een persoonlijke touch.

Of je nu op zoekt bent naar een mooie taarttopper voor jouw verjaardag, een gastenboek voor bij jouw bruiloft of een uitgesneden naam voor op de deur van de kinderkamer, bij we are Golden. denken we graag met je mee.
De zekerheden van https://www.wearegolden.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij, Marc & Marion hebben wearegolden.nl overgenomen en hebben alles van Lelystad naar Helmond overgehuisd. Waar we zo’n 150 km zuidelijker het lasersnijden en graveren van de gepersonaliseerde en custom made producten voortzetten.


Bekijk Manifest