wifiaanboord.nl

wifiaanboord.nl

Twilight Engineering heeft zich gedurende een decennium ingespannen om antenne producten te leveren aan een steeds grotere groep ervaren en professionele specialisten. Wij leveren voornamelijk een groot assortiment wifi- en GPS antennes, inclusief 3G/4G externe antennes, diverse externe GPS auto antennes enz. Hoge kwaliteit, een concurrerende prijs en een uitstekende prestatie van antenneproducten zijn de voornaamste doelstellingen waar wij ons serieus op richten. Wij kunnen ook OEM/ODM producten regelen naar wens van de klant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer details.
De zekerheden van https://www.wifiaanboord.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij staan 100% achter de door ons geleverde producten. Kennen de producten door-en-door en leveren de service die noodzakelijk is om deze producten op juiste wijze toe te passen. Een goed advies vooraf hoort daar vanzelfsprekend ook bij!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.